Най-добрите букмейкъри в Англия

Обединеното кралство е една от най-добрите дестинации, особено ако искате да направите залог на спортно събитие. Кралството, заедно с Англия, е най-добре развитият пазар за спортни залози в целия Европейски съюз, последвано от надеждните букмейкъри в Германия. Страна е дом на най-големите букмейкъри в света, които са напълно достъпни за българи. Предвид добрата законова рамка, освен че имате достъп до хиляди възможности да направите залог, вие ще можете да избирате и от някои от най-добрите букмейкъри. За да ви улесним, ние предпочетохме да съберем списъка с всички водещи агенции за залози и да ги обобщим, заедно с бонусите им, в таблицата по-долу.

 БукмейкърБонус 
1£100 в безплатни залози

Общите условия са в сила. 18+.

Отворете акаунт
2£40 в безплатни залози

Общите условия са в сила. 18+.

Отворете акаунт
3£30 в безплатни залози

Общите условия са в сила. 18+.

Отворете акаунт
4£30 в безплатни залози

Общите условия са в сила. 18+.

Отворете акаунт
5£15 бонус за добре дошъл

Общите условия са в сила. 18+.

Отворете акаунт
6£30 в безплатни залози

Общите условия са в сила. 18+.

Отворете акаунт
7£10 бонус за добре дошъл

Общите условия са в сила. 18+.

Отворете акаунт

Законова рамка за букмейкърите в Англия

АнглияЕдно от предимствата да залагате като българин от Обединеното кралство е, че имате възможност да избирате от надеждни интернет и физически букмейкъри. Англия регулира своята хазартна индустрия що се отнася до спорта много внимателно. Основният регулатор е т.нар. Комисия по хазарта на Обединеното кралство (КХОК), която следи за спазването на стриктно установените законови рамки.

Всичко това води до по-голяма сигурност за залагащия. Ако например понякога сте се разколебавали да залагате на български букмейкъри, заради липсата на добър регулатор в страната, то тогава може да сте сигурни, че КХОК върши своята работа отлично. Агенции, които нямат лиценз не могат да оперират законно в страната и не са надеждни.
А такива, които имат лиценз, но нарушават някое от условията му са подложени на държавни проверки и огромни санкции, които често могат да достигнат до милиони британски паунда.

Регистрация в сайтовете за залози в Англия

Ако сте с установен статут на пребиваване в Обединеното кралство, тогава вие ще можете да се възползвате от всички предимства, които онлайн букмейкърите предлагат на местните англичани. Онлайн сайтовете за залози в Англия изискват от техните играчи да имат постоянен адрес в страната, както и официален документ, който да го доказва. Това се налага, тъй като службите следят кой участва в подобни игри, особено за да наложат законова рамка, която защитава самите потребители от злоупотреби от страна на букмейкърите.

Методи за депозит в онлайн сайтове за залози в Англия

Мнозинството от онлайн букмейкъри предлага разнообразие от методи за депозит. Можете да избирате сред набор от надеждни платежни методи като банкови карти (Visa, Mastercard), онлайн портмонета (PayPal, Skrill, Neteller), както и мобилно разплащане (Apple Pay, Google Pay). Напоследък Bitcoin също набира популярност като метод за депозиране на средтсва.

Най-популярните спортове за залози в Обединеното кралство

Футбол

Няма как да не започнем с футбол, когато говорим за популярни сайтове за залози. Хиляди фенове пътуват всяка седмица, за да подкрепят своите любими отбори на живо, а броят на тези, които следят мачове по телевизията, е още по-впечатляващ. Мнозина от тези фенове обичат както да следят развитието на техните фаворити, така и да залагат на техните мачове. Можете да чуете анализи на отминали игри, както и предположения за протичане на предстоящи такива навсякъде – от кафенето, в което си взимате закуска сутрин, до ресторанти и пъбове. Може да се каже, че за англичаните думите футбол и спортни залози имат еднакво значение.

Финалът на 2017 FA Cup събра около 7.9 милиона зрители, а Шампионската лига обикновено събира над половин милиард спортни фенове. Като се има предвид, че сайтовете за залози са достъпни от всяка точка на страната 24/7, не е мистерия защо футболът е водещият спорт при онлайн залагането.

Тенис

На второ място по популярност се нарежда тенисът. Макар и за някои фенове на тениса този факт да е леко шокиращ, този спорт заема второ място по спортни залози в Обединеното кралство. Въпреки че във вестниците рядко ще окриете заглавие относно тенис извън големите турнири, всяка година се генерират милиарди печалби от спортните залози.

Тенисът придоби голяма популярност в букмейкърите с началото на залозите на живо. Важна роля в това изигра възможността феновете да залагат на всеки отделен сет само с един клик. Освен това тенисът е сравнително предвидим спорт в сравнение с други. Рафаел Надал, Новак Джокович, Роджър Федерер и Анди Мъри доминират в мъжкия тенис от дълго време, а Серена Уилямс е кралицата на женската игра вече повече от десетилетие.

Конни надбягвания

Някога кралският спорт владееше страната, но през последните години бе изместен от футбола и тениса на трето място. Въпреки че спортът вече не е на първо място в приоритетния списък на британците, той продълажва да заема важна част в сърцата им, а спортните залолзи трупат огромни печалби всяка година. Големите събития като Grand National, Royal Ascot и Epsom Derby продължават да привличат огромен интерес към себе си, но ежедневните и седмичните състезания определено губят популярност.

Американски спортове

Трудно е американските спортове да се разделят на отделни ниши, тъй като обикновено играчите залагат на комбинация от спортове като американски футбол, баскетбол, бейзбол и хокей. Онлайн букмейкърите определено забелязват този нарастващ интерес на британското население, защото все по-често пускат промоции и оферти, насочени точно към този пазар.

Редица други спортове също са много популярни сред британците. Такива са например голф, ръгби, кучешки надбягвания, бокс, борба и други. Играчите настояват за голям избор и разнообразие, а букмейкърите са готови да им го предложат. Очаква се през следващите години пазарът да стане още по-интересен и разнообразен.