Най-добрите сайтове за залози за българи в Испания

Испания регистрира своята индустрия за спортни залози през 2011 и оттогава, страната отчита само позитиви. Индустрията отбелязва непрестанен растеж от деня, в който е регистрирана в страната и дори пандемията от 2020 не успя съвсем да намали интереса към спортни залози. Испания е домакин на една от най-големите български диаспори и това позволява на много българи в чужбина да правят залози в някои от най-добрите сайтове за спортни наддавания. Индустрията в страната се регулира от Oredenacion del Juego и законната възраст за участие в хазартни игри, включително и спортни наддавания, е 18. Тук ние сме събрали списък с всички интересни букмейкъри, които предлагат най-добрите коефициенти и бонуси за залози.

 БукмейкърБонус 
1100% бонус до €122

Общите условия са в сила. 18+.

Отворете акаунт
2100% бонус до €100

Общите условия са в сила. 18+.

Отворете акаунт

Испания и законни букмейкъри – какво трябва да знаем?

ИспанияВъпреки огромният интерес към спортните залагания, на Испания и трябваха години да започне да лицензира тази индустрия. Всъщност, законодателствата разработени през 2011 и 2012 дойдоха под натиск от Европейската комисия. С помощта на местни законотворци, Испания бързо успя да навакса загубеното време и да създаде една от най-добре развитите индустрии за залози. Това позволи на много лицензирани букмейкъри да се появят, а на нелегалните – да бъдат блокирани.

Днес българите с адресна регистрация в Испания могат да правят залози по интернет и включително в най-добрите испански букмейкъри. Въпреки това е много важно да отбележим, че след епидемията от 2020, испанското правителство въведе някои ограничения, които значително намаляват размера на месечните залози, които могат да се правят. Независимо от това, Испания остава един от най-добрите пазари за хазарт и спортни залози, особено за българите, които живеят тук.

Най-добрите сайтове за залози в Испания

  1. 22Bet

22Bet е отличен букмейкър, който предлага спортни залози, електронни спортове, както и онлайн казино. Сайтът предоставя едно от най-доброто обслужване в бранша, както и интеграция на най-нова технология. Освен това онлайн букмейкърът се отличава с бързо и кореткно клиентско обслужване и разрешаване на всякакви проблемни казуси, добри промоции и бонуси, сигурност и голямо разнообразие от игри и залози.

22Bet предлагат своите услуги и под формата на мобилно приложение за Android и iOS, така че да можете да залагате и да се наслаждавате на любимите си игри дори и в движение.

  1. 20Bet

20Bet също е много добър избор що се отнася до надежден и сигурен онлайн букмейкър. Регистрацията и верификацията стават за броени минути, както и тегленето на печалби, което е един от най-големите плюсове на сайта за залози. Клиентското обслужване е на много високо ниво, а разнообразието от игри и залози със сигурност няма да ви разочарова. Като прибавим и промоционалните оферти, които удовлетворяват нуждите на всеки един играч, бихме казали, че определено си заслужава да дадете шанс на онлайн букмейкъра.

Наличен ли е Bet365 за Испания?

Отговорът на въпроса дали Bet365 е наличен за Испания е 100% да. Онлайн букмейкърът притежава лиценз и е напълно озаконен в страната. В стремежа си да осигури най-доброто за своите нови и стари потребители, Bet365 винаги работи по нови начини за забавление, които да предлага на членовете си.