BetWinner Promo Code: Използвайте TOP100 за 130 евро бонус

Началната оферта на страхотния сайт за залози BetWinner за нови клиенти е 100 евро – една от най-добрите оферти, които можете да намерите. Освен това, ако използвате betwinner промокод TOP100 при регистрацията, можете да получите допълнителни средства до 30 евро. Прочете надолу, за да разберете как да използвате този код.

Как да активирам BetWinner бонус код офертата?

Всеки нов клиент, който започне да играе в сайта за залози, ще може да се възползва от доста атрактивната първоначална оферта на BetWinner. Първият депозит ще бъде 100% съпоставен. При нормални обстоятелства максималният бонус е 100 евро. Въпреки това, тези, които използват промоционалния код на BetWinner, могат да получат до €130. Кодът, който трябва да въведете, е TOP100.

betwinner promo code

Активирай бонус код

Много е лесно да се възползвате от тази оферта, като си направите betwinner регистрация. Само следвайте долупосочените стъпки:

Стъпка 1: Посете сайта на BetWinner, използвайки този линк
Стъпка 2: Натиснете бутона „Получаване на бонус“ (намира се в горния десен ъгъл)
Стъпка 3: Изберете вашата държава и валута и въведете кода TOP100
Стъпка 4: Създайте вашия акаунт, като попълните вашата лична информация (имена, телефонен номер и т.н.)
Стъпка 5: Направете първия си депозит, който може да бъде и в размер на 1 евро (Съвет: За да вземете възможно най-голям бонус, депозирайте 100 евро или повече.)
Готово! След като изпълните тези пет стъпки, бонусът ще бъде в сметката ви. Работата ви обаче не е приключила. Ще трябва да изпълните някои условия, за да превърнете бонуса в пари за теглене.

Правила и условия за промо кода на BetWinner

Има няколко betwinner условия бонуса да бъде използван. Парите, които сте депозирали в сметката си в BetWinner, могат да се използват за залози на всичко, което можете да намерите в спортния букмейкър. Същото обаче не важи за бонуса. Има някои правила, към които трябва да се придържате, за да спазите изискванията на бонуса.
Трябва да превъртите бонуса общо пет пъти. Всеки залог трябва да има поне три събития с общ коефициент най-малко 1,40. Трябва да направите това в рамките на 30 дена от получаването на бонуса. Бонусът не може да бъде използван в комбинация с други оферти.
Парите, които сте депозирали в сметката си в BetWinner, могат да се използват за залози на всичко, което можете да намерите в спортния букмейкър. Същото обаче не важи за бонуса. Има някои правила, към които трябва да се придържате, за да спазите изискванията на бонуса.
Трябва да превъртите бонуса общо пет пъти. Всеки залог трябва да има поне три събития с общ коефициент най-малко 1,40. Трябва да направите това в рамките на 30 дена от получаването на бонуса. Бонусът не може да бъде използван в комбинация с други оферти.

Разнообразие от залози и оферти в BetWinner

Изискванията за бонус на BetWinner са сравнително лесни за изпълнение, особено в сравнение с това, което се предлага от други онлайн спортни букмейкъри. Трябва да се вземе предвид и разнообразието, което се предлага от сайта, позволявайки ви да избирате от над 30 000 събития, налични в рамките на един календарен месец. Изискванията за бонус на BetWinner са сравнително лесни за изпълнение, особено в сравнение с това, което се предлага от други онлайн спортни букмейкъри. Трябва да се вземе предвид и разнообразието, което се предлага от сайта, позволявайки ви да избирате от над 30 000 събития, налични в рамките на един календарен месец. Неслучайно за betwinner мнения има много и почти всичките са положителни.

В сайта можете да избирате между всички популярни спортове – футбол, баскетбол, тенис и т.н. Освен популярни спортове обаче букмейкърът включва и някои видове спорт, за които може би дори не сте чували преди, например песапало, кейрин, кросфит и др.

Можете да използвате бонуса, за да залагате на събития на повечето от тези видове спорт. Що се отнася до видовете залози, които можете да правите, изборът е също толкова впечатляващ. Освен стандартните като 1X2 и O/U, BetWinner работи и със залози като Първи голмайстор (First Scorer), Последен голмайстор (Last Scorer), Hat-Trick и т.н.
Депозит и теглене

BetWinner работи с общо 75 банкови опции. Възможно е обаче да не можете да използвате всяка една от тях – всичко зависи от законодателството на страната, в която живеете.
В повечето случаи потребителите на BetWinner могат да избират между банкови карти, електронни портфейли, банкови преводи и криптовалути за депозиране и теглене. При повечето методи минималният депозит е 1 евро, а минималното теглене е 1,5 евро или равната му стойност в друга валута.

Говорейки за валути, можете да избирате от над 100, включително фиатни валути като евро и щатски долар, но също и криптовалути като Bitcoin и Ethereum.

Не е необходима регистрация, за да разгледате предлаганите опции.

Приложението на BetWinner

Няма значение дали ще използвате BetWinner от браузър или през мобилното приложение – и в двата случая ще можете да получите първоначалния бонус от 100 евро и допълнителния бонус с код TOP100 при регистрация.

Няма специален бонус за мобилните потребители, но въпреки това си заслужава да опитате мобилното приложението на BetWinner. Приложението е проектирано по такъв начин, че ще пренесе преживяването ви на съвсем ново ниво. То е бързо, надеждно и изглежда страхотно на малките екрани на смартфоните и таблетите.

Приложението на BetWinner се предлага в две версии – за iOS и Android.