Най-добрите букмейкъри за българи в Ирландия

Освен с невероятно красивите си и безкрайни пейзажи, Ирландия е известна и с дългата си история що се отнася до спортните залози, чието начало е поставено през далечната 1931 година. В днешно време спортните залози са доста разпространени сред ирландците и играчите рядко пропускат да заложат на любимия си отбор или спортист. Сред любимите спортове на челни места застават футбол, конни надбягвания, ръгби, хърлинг и хандбал.

Изборът от букмейкъри, които са достъпни за спортните фенове на територията на Ирландия, също е впечатляващ. За ваше улеснение сме подбрали най-добрите и надеждни букмейкъри, където можете спокойно да залагате на вашите фаворити.

 БукмейкърБонус 
1100% бонус до €122

Общите условия са в сила. 18+.

Отворете акаунт
2100% бонус до €100

Общите условия са в сила. 18+.

Отворете акаунт

Законова рамка на спортните залози в Ирландия

Процъфтяващият пазар на спортните залози в Ирландия се дължи на прозрачността в регулациите и ниските данъци за букмейкърите. В страната има над 50 лиценза за онлайн залагания. Всички онлайн букмейкъри в Ирландия, които желаят да кандидатстват за лиценз, трябва да заплатят такса от 10 000 евро, за да получат такъв за срок от 2 години. Освен това, те трябва да платят 2% данък върху залаганията, както и 25% данък върху посредничеството при залагания.

Добрата новина е, че върху печалбите от спортни залози не се облагат данъчни такси.

Ирландските букмейкъри, които работят без лиценз, подлежат на глоба в размер на 150 000 евро, която може да бъде удвоена при повторно нарушение. Изискването за минимална възраст е 18 години.

Методи на плащане

Сайтовете за залози приемат почти всички методи за депозити и теглене на печалбите. Най-популярните сред тях са кредитни и дебитни карти – Visa, Mastercard, виртуални портфейли – Paypal, Neteller, Skrill, както и банкови преводи. Google Pay и Apple Pay също набират голяма популярност сред залагащите през последните години. Трябва да се отбележи, че в края на август 2021 г. всички лицензирани букмейкъри в Ирландия взеха решение да забранят залаганията с кредитни карти до края на годината. Така че тези, които залагат при местните лицензирани дружества, вече няма да могат да използват кредитните си карти, за да депозират средства.