Най-добрите букмейкъри в Канада

Канада е една от най-желаните дестинации за пребиваване от българите, когато става въпрос за заплати, стандарт на живот и здравеопазване. Освен това съседката на САЩ предлага дружелюбно и топло отношение от страна на местното населението, както и редица социални придобивки.

Както българския народ, така и канадците обичат различните спортове. На първо място разбира се се намира хокеят, последван от лакрос. Спортните запалянковци изразяват своята любов към спорта, като залагат на любимите си отбори и играчи. Канадската индустрия за спортни залози продължава да се разраства с бързи и устойчиви темпове, като за момента стойността и възлива на 14 милиарда долара. Това прави сайтовете за онлайн залози изключително важни. При такава огромна конкуренция на пазара обаче намирането на надеждни букмейкъри може да бъде истински кошмар – от подвеждаща информация и грешни коефициенти до парични измами.

В тази статия сме подбрали надеждни букмейкъри с добра репутация, за да бъдете сигурни, че няма да бъдете измамени. В нашата селекция се намират само лицензирани сайтове, принадлежащи на добре установени в сферата компании, в които играчите могат спокойно да се регистрират и да играят.

 БУКМЕЙКЪРБОНУС 
1100% бонус до $200

Общите условия са в сила. 18+.

ОТВОРЕТЕ АКАУНТ
2100% бонус до $200

Общите условия са в сила. 18+.

ОТВОРЕТЕ АКАУНТ
3100% бонус до $300

Общите условия са в сила. 18+.

ОТВОРЕТЕ АКАУНТ
4100% бонус до $100

Общите условия са в сила. 18+.

ОТВОРЕТЕ АКАУНТ

Какво трябва да знаете, за да започнете да залагате в Канада

Законодателна рамка

Канадската индустрия за спортни залози все още се намира в сивата зона, означавайки, че онлайн букмейкърите не са забранени. Това се дължи на липсата на строго регулирана законодателна рамка, отнасяща се за спортните залози. Бидейки относително нова индустрия, в много страни, включително и Канада, все още няма ясни закони относно онлайн залозите. Букмейкърите единствено се нуждаят от лиценз за сайта си.

Накратко това означава, че гражданите на Канада могат да играят в сайтовете за залози без да се притесняват, че извършват нещо нелегално, или че ще бъдат глобени.

Изключение от това прави Монреал, Квебек, където залагането е позволено само на сайтове, които са одобрени от Комисията за игри на Канаваке. Това е органът, който регулира пазара на букмейкърите в Квебек.

Методи за плащане

Опциите за заплащане, които се предлагат от горепосочените сайтове, са безопасни, сигурни и удобни за всички играчи.

Всички методи за депозиране и теглене в Европа са валидни и в Канада, с малки разлики. Interac е важен начин на плащане, тъй като много банкови карти използват своята мрежа, но не всички онлайн букмейкъри го приемат.

Карти Visa / Mastercard, криптовалути като биткойн или електронни портфейли като Paypal се приемат от почти всички сайтове за залагания. Други поддържани локални методи са EntroPay и iDebit.

Повечето от опциите за депозит също служат като отлични опции за теглене, което ви улеснява бързо и безопасно да изтеглите печалбите си.